Szeretettel köszöntelek a Balance közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Balance vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Balance közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Balance vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Balance közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Balance vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Balance közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Balance vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
Mély tálban keverjünk össze 20 dkg teljes kiőrlésű lisztet, 8 cl olívaolajat és fél mokkáskanálnyi szódabikarbónával felvert két tojást. Kifehéredésig keverjük. Adjunk hozzá 14 dkg barnacukrot, 1 mokkáskanál őrölt fahéjat, késhegynyi reszelt szerecsendiót, pici sót. Külön edényben keverjünk el 20 dkg nagyon finomra reszelt sárgarépát - lehetőleg karottát -, 7,5 dkg, előzőleg langyos vízben és rumban áztatott mazsolát, ugyanennyi kókuszreszeléket. Ha a keverék túl száraz, apránként adjunk hozzá egy-két evőkanál tejet. A karottás keveréket jól dolgozzuk össze piskótaalappal, majd öntsük kivajazott, kilisztezett tortaformába, és 180 fokos tűzön kb. 40 percig süssük. A sütőből kivéve hagyjuk hűlni, és még langyosan vonjuk be natúr krémsajttal, ketté is vághatjuk és a közepét is megtölthtjük. A krémsajtot kevés cukorral jól keverjük el, majd kenjük a tortára. A torta tetejét díszítésnek szórjuk meg dió, vagy mandulaszeletekkel.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Emeletes élvezet
Készítsünk felfújtat zsemléből!
Ízek harmóniája