Szeretettel köszöntelek a Balance közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Balance vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Balance közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Balance vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Balance közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Balance vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Balance közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Balance vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
13 éve | Molnar Julianna | 0 hozzászólás
13 éve | Molnar Julianna | 0 hozzászólás
A vargabéles elkészítése Hozzávalók: - réteslap - 130 g szélesmetélt - 320 g tehéntúró - 60 g nádcukor - 60 g tejföl - 30 g vaj - mazsola – felhasználás előtt vízben áztatjuk - 80 g olvasztott vaj a réteslapok megkenéséhez - 2 db tojássárgája - 2 db tojásfehérje - 1 tasak Bourbon vaníliáscukor - 1 citrom reszelt héja Én egy kapcsos tortaformában készítettem el. Mielőtt összeszereljük a forma alját a réteslapra helyezzük és körbevágjuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu